Volledig klaar voor de herfst met Terra di Siena

dinsdag 1 oktober 2019

Terra di Siena stelt nieuwe exclusieve stukken voor van de collectie Herfst/ Winter 2019. Enkele iconische stukken van het merk pronken voortaan in nieuwe kleuren en in comfortabele materialen. De trendy prints zijn terug van nooit weggeweest en we krijgen de eerste ruitjesvormen van het seizoen te zien. De inzet? Er altijd TOP uitzien!

De maand september en de Fashion Week, je voelt aan alles dat het al mode is wat de klok slaat! Roze staat voor zachtheid, eendblauw voor een kleine uitspatting. Uiteraard mogen ook de traditionele warmere herfstelementen niet ontbreken: steenkleur, luipaardprint, herwerkte Liberty motieven en levendige British ruitjes… laat ook dit seizoen de fashionista en city girl in je wakker worden. De nieuwe collectie heeft ook iets weg van de seventies, met een gezond rock&roll gehalte. Zowel stoere avonturiers als liefhebbers van jurken, blouses, zeer vrouwelijke broeken en 7/8 mantels mogen zich klaarmaken voor een seizoen vol modeplezier!

Waar kan je Terra di Siena vinden?

Terra di Siena wordt verdeeld via een netwerk van multimerkenboetieks in heel België. Door deze manier van verdelen garandeert het merk een persoonlijke service en stijladvies aan de klanten. De lijst met alle verdeelpunten en webshops staat op de website: www.terradisiena.be


Tags: Mode

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments