Toy Story 4, een must voor iedereen

maandag 24 juni 2019

Op woensdag 26 juni komt de nieuwste Toy Story 4 naar onze zalen. De poppen kwamen dit weekend al even tot leven tijdens een exclusief evenement in Kinepolis Brussel en wij waren er maar al te graag bij!

Op uitnodiging van Disney trokken we naar Brussel om ons even te laten verwennen met een heerlijk ontbijt en een hoop animatie voor de kids. Zoals je hieronder in ons filmpje kan zien, waren mijn nichtje en haar vriendin in de wolken door de vele bezienswaardigheden in afwachting van één van de beste animatiefilms van het jaar: Toy Story 4.

Terug van weggeweest

Het is reeds negen jaar geleden dat de derde film in de bioscoop verscheen terwijl de eerste nog dateert van 1995. Een volledig nieuwe generatie staat klaar om kennis te maken met Woody en z’n vrienden en daar spelen ze handig op in. Om iedereen mee te krijgen in het verhaal begint de film met een flashback, een slimme zet als je het mij vraagt. De introductie sleept je meteen mee in het verhaal en laat je gedurende de rest van de film niet meer los.


Buiten de comfortzone

Het nieuwe avontuur begint wanneer Bonnie, het kind van onder andere Woody en Buzz, voor het eerst naar school moet en een nieuwe vriend Vorkje (of “Forky” in het Engels) de groep vervoegd. Vorkje beseft nog niet goed waarom hij geen vuilnis meer is en plots speelgoed van Bonnie is geworden. Daar wil Woody graag verandering in brengen wat hen al snel uit de slaapkamer haalt., de wijde wereld in. Een roadtrip langs oude en nieuwe vrienden laat zien hoe groot de wereld kan zijn voor speelgoed.


Conclusie

We moeten ook meteen toegeven dat de film hilarisch is. Voor elke leeftijdscategorieën. We hebben erg vaak luidop gelachen, mede dankzij nieuwe grappige personages zoals Vorkje en Duke Caboom. Toy Story wist ook af en toe een gevoelige snaar te raken, terwijl spannende actiescènes op de loer liggen. Een echte rollercoaster die geen seconde gaat vervelen dus. Bedankt Pixar, we hebben er oprecht van genoten!Tags: Film | Events | Toys

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments