Top Wing Academy: de speelset van de serie

vrijdag 6 september 2019

Met de Top Wing Academy Speelset kent het luchtruim geen grenzen, net als de fantasie van de kleuters die fan zijn van deze populaire serie op Nick Jr. Zo halen ze moeiteloos hun brevet als kadet in opleiding en gaan ze spannende missies aan.

Even kort toelichten wat Top Wing Academy nu precies is. Deze serie speelt zich af op een eiland bewoond door vogels. De helden zijn 4 jonge vogels die missies uitvoeren om anderen uit de problemen te helpen. Onderweg steken ze daarbij heel wat wijze lessen op. In deze complete speelset van Hasbro vind je een exclusief Speedy figuur en reddingsvoertuig. De lift brengt je samen met Team Top Wing naar het bovenste dek. Daar ontvang je de missie in het verlichte Missie Controle Centrum. Roetsj de kadetten de glijbaan af, des te eerder kunnen ze aan hun belangrijke taak beginnen. Hup door de waterval en het luchtruim in! Waarom pak je het reddingsvoertuig niet? Minifans van de Top Wing  televisieserie kunnen zich uren verliezen in de coole speelset met lichteffecten en geluiden uit de serie.


De set bevat het Top Wing hoofdkwartier, Speedy en een reddingsvoertuig. Voor nog meer speelplezier zijn de andere karakters; Swift, Rod, Penny en Brody en meer voertuigen apart verkrijgbaar. Hou er wel rekening mee dat dit speelgoed geschikt is voor kinderen ouder dan 3 jaar. 


Tags: Toys

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments