The Hangrees: een slijmerige parodie

dinsdag 20 augustus 2019

Liefste mama's en papa's... We hebben zo het gevoel dat de hype rond slijm nog lang niet verdwenen is. The Hangrees zijn supergekke, verzamelbare popcultuur-parodiepersonages die afkomstig zijn uit een sterrenstelsel niet zo heel ver hiervandaan! Voer ze, schud ze en laat ze POEPEN! Je maakt je eigen slijm met verschillende verrassende texturen en in diverse kleuren. Er zijn tientallen The Hangrees-popcultuur-parodiepersonages om te verzamelen!


Deze supergekke, verzamelbare popcultuur-parodiepersonages hebben honger. Voer ze hun favoriete parodievoedsel, -drankjes en -snacks. Schud ze en laat ze allerlei soorten mysterieus slijm poepen! Lachen is leuk, en zeker met parodieën op populaire kinderfilms, videogames, snacks en meer! Verzamel ze allemaal, van Harry Plopper tot de Ninja Turdles, van Fartnite tot Chewcacca,  en ga ook op zoek naar de zeldzame 'metallic' personages! Gekker dan dit wordt het vermoedelijk niet ;)

Een The Hangrees pakket bevat een popcultuur-parodiepersonage en een KFSea- parodievoedselhouder met mysterieus slijmpoeder. De houder is hersluitbaar zodat je slijm goed bewaart.Op zoek naar een klein, maar grappig cadeautje? Goed nieuws, want dit speelgoed heeft een adviesprijs van slechts €11.99.

Tags: Toys

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments