Sweat baby

donderdag 7 maart 2019

Het Belgische, botanische skincaremerk Líkami pakt uit met een nieuw product in zijn assortiment, namelijk de deocrème. Deze werkt tegelijk verfrissend én voedend, en wat meer is: de deocrème verdoezelt geurtjes niet met chemische parfums, ze neutraliseert ze op een natuurlijke manier. De deocrème van Líkami is genderneutraal en geschikt voor alle huidtypes.

Vanaf mei ligt hij in de rekken: de nieuwe deocrème van Líkami. Trouw aan de waarden van het Belgische skincaremerk, is deze een unisekse superfood voor elk huidtype die wordt samengesteld uit pure, krachtige ingrediënten. De deocrème bestaat uit botanische actieve elementen, zoals kokosolie, castorolie, vitamine E, jojoba-olie, sheabutter en salie met elk hun eigen specifieke eigenschappen die de huid dienen. Het resultaat is een natuurlijk beautyproduct dat de huid voedt, herstelt, hydrateert en kalmeert. Door de aanwezigheid van bicarbonaat wordt bovendien de pH van de huid gereguleerd en okselgeurtjes bijgevolg op een natuurlijke manier geneutraliseerd. De mix met natuurlijke essentiële oliën garandeert lange frisheid doorheen de dag.


Hoe aanbrengen?

Neem met de vingertop een erwtje deocrème en breng deze aan onder je oksels. Zorg dat je huid schoon en glad is. Laat de crème volledig inwerken voor je aan te kleden. De nieuwe skincaretopper van Líkami is trouwens de perfecte afsluiter van elke scheerbeurt, want hij bevat salie en die werkt antibacterieel en kalmerend.

Oh, the packaging!

Líkami kiest voor ecovriendelijke verpakking. Alle beautyproducten worden verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten. Die hoogwaardige verpakking is niet alleen goed voor het milieu, het behoudt ook het leven en de energie van de geconcentreerde botanische formuleringen. Het violette glas werkt als een soort natuurlijke filter waardoor alleen de lichtstralen van de zon worden doorgelaten en de inhoud wordt beschermd. En het ziet er ook gewoon geweldig mooi uit! Dit zal goed staan in mijn badkamer. Nog even wachten tot in mei!

(Líkami-producten zijn niet op dieren getest. De deocrème is aluminiumvrij en alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA)

€36 voor 50ml.

Surf voor alle verkooppunten naar de website van Lìkami. 

Tags: Tips | Beauty | Winkelen

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments