Stralend terug uit ons kot

donderdag 30 april 2020

We mogen ons langzaam maar zeker beginnen voorbereiden om terug buiten te komen. Al is het maar in beperkte kring, het is hét ideale moment om er nog eens piekfijn uit te zien. Dat geldt ook voor onze huid en net daarom kregen Vitasil Collagen Plus toegestuurd om even uit te testen.

Een stralende, frisse huid. Dat is wat Vitasil Collagen Plus ons belooft en precies wat wij voor jou gaan uitzoeken. Het fruitige collageendrankje voegt de vitamine biotine samen met het mineraal zink, wat bij zou dragen aan een stevig en elastisch aanvoelende huid.


Silicum als basis

Wist je dat ons lichaam van nature wel twee keer zoveel silicum bevat als ijzer? Het is een belangrijk onderdeel van het bindweefsel en is aanwezig in verschillende vitale organen en huidweefsels. Door de verbinding met collageen, elastine, keratine en hyaluronzuur draagt silicum bij aan de bouw van alle bindweefsels van ons lichaam. Vitasil bevat een hoge dosis aan silicium.

Bouwstoffen

Vitasil Collagen Plus bevat de essentiële bouwstoffen collageen en hyaluronzuur. Collageen zorgt in het lichaam voor stevigheid van weefsels. Hyaluronzuur is een molecuul dat enerzijds verbonden is aan collageen en anderszijds aan water. Hyaluronzuur is een bouwsteen om ons lichaam flexibel en vochtrijk te houden. Eén gram hyaluronzuur kan bijvoorbeeld maar liefst 6 liter water vasthouden!


Biotine & zink als nutriënten

Biotine (vitamine B8) en zink voeden de huid van binnenuit en helpen de huid gezond te houden. Het resultaat? Dat zou een stralende, stevige en elastisch aanvoelende huid moeten zijn.


Vitasil Collagen Plus is verkrijgbaar bij Newpharma.be en Farmaline.be en diverse bionatuurwinkels in België. Een programma van 3 maanden wordt aanbevolen, maar we proberen de resultaten na 1 maand alvast even neer te pennen. Stay tuned!


Tags: Beauty

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments