Stokke introduceert Clikk, de alles-in-één hoge stoel

woensdag 9 oktober 2019

Stokke weet als geen ander hoe belangrijk gezinsmomenten zijn en stemt zijn producten daar graag op af. Dat bewijst ook de nieuwe Stokke Clikk, een alles-in-één hoge stoel die ouders helpt bij een zorgeloze maaltijd zonder gedoe. Zo zet je de stoel in enkele seconden in elkaar en maak je hem meteen terug schoon. En je kindje, dat kan rekenen op alle zitcomfort én extra quality time.

Stokke Clikk zet je in één minuut in elkaar, zonder gereedschap. De stoel is zo ontworpen dat alle benodigdheden in één pakket zitten. Meteen aan tafel dus en zorgeloos genieten van de dag. De stoel komt samen met een bijpassend dienblad en een vijf-punts-tuigje voor de nodige veiligheid en rust. Voor nog meer ondersteuning en comfort is er ook een kussen verkrijgbaar. 

Stokke Clikk heeft een stijlvol en modern ontwerp zonder hoeken of gaten. Geen zorgen dus als je kleintje graag knoeit: het blad veeg je gewoon schoon en kan bovendien in de vaatwasser. De stoel heeft drie eenvoudig aanpasbare standen en biedt optimale rug- en beensteun voor comfort en ergonomie op elke leeftijd. Daarbij geeft Stokke Clikkook een juiste versterking van de wervelkolom en ruimte voor natuurlijke bewegingen.

Stokke Clikk in één oogopslag:

- Binnen 1 minuut zonder gereedschap in elkaar gezet
- Kan worden gebruikt vanaf 6 maanden tot 3 jaar
- Verstelbare voetsteun, voor comfort op elke leeftijd
- Eenvoudig schoon te maken en vaatwasmachinebestendig
- Inclusief hoge stoel, tuigje en dienblad
- Verkrijgbaar in 4 kleuren: Sunny Coral, Clover Green, Cloud Grey en White
- Kussen als accessoire

Stokke Clikk is verkrijgbaar voor 199 euro.


Tags: Interieur

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments