Lente/Zomer update essence

maandag 14 januari 2019

Met de nieuwe update breidt essence wederom haar assortiment uit met coole en innovatieve beautyproducten van hoge kwaliteit. En zoals altijd zijn het ware must-haves voor de trendbewuste make-upliefhebbers. De ‘you better work!’ lijn bestaat uit langhoudende performance producten voor een actieve levensstijl en flawless looks. De oogschaduwtinten van de City paletten maken van elke oogmake-up een waar statement en nagellakdromen komen uit met de kleurrijke tinten van de nieuwe ‘shine last & go!’ nagellakken. Wij hopen er binnenkort enkele te kunnen uittesten voor jullie, maar voor nu alvast een eerste overzicht:


Shine last & go! gel nail polish

Het eerste onderdeel van het nieuwe assortiment is er eentje om droomnagels mee te creëeren. De formule met een gel-effect garandeert optimale houdbaarheid, intense kleur en een fantastische glans. De vegan lakken met een glanzende gel-finish zijn verkrijgbaar in superhoog gepigmenteerde en kleurrijke tinten. Ze drogen zelfs sneller dan de huidige the gel nail polish lijn, die plaats maakt voor deze nieuwe shine last & go! nagellakken.


Helemaal gym-proof met you better work!

Dit assortiment bestaat uit heel wat verschillende producten. Mascara, eye primer, fixing spray, day cream, camouflage concealer palette... Ze zijn allemaal onderdeel van de nieuwe 'you better work!' lijn en ideaal voor een pittige workout. 

Palettes

Oogschaduwpaletten, heel veel oogschaduwpaletten! Ze stillen zonder twijfel je reislust en overtuigen je met hun hoog gepigmenteerde kleuren. De poedertexturen zijn geïnspireerd op de meest trendy en fashionable wereldsteden en weerspiegelen de bijbehorende levensstijlen. Salut Paris verleidt je met fluweelachtige texturen in rosé tinten, G’DAY SYDNEY bevat aardetinten met metallic effecten, Hello New York presenteert nuances van grijs tot mauve in deels iriserende texturen en Ola Rio biedt, geïnspireerd op de kleuren van de Braziliaanse zonsondergang, een selectie van metallic tinten met een glowy finish.


Nog veel meer...

Als laatste komen er nog heel wat verschillende zaken aan. Gaande van een nieuwe eyeliner met een stevige punt, een glanzende nieuwe lipgloss tot een liquid highlighter voor een natuurlijke 'all over glow'. Kortom er zal weer heel wat te vinden zijn voor nagels, ogen, lippen en gezicht. We houden je graag op de hoogte!

Tags: Beauty

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments