Lancering Belgisch bordspel: schattenjacht met échte buit ter waarde van 210.000 euro

maandag 9 september 2019

We houden van leuke bordspellen, maar dit concept kunnen we haast niet geloven. Guardians of Legends is het eerste bordspel ter wereld waarbij je op zoek gaat naar een authentieke schat en dit in de vorm van Gouden Ei! Het sierstuk ter waarde van €210.000 is ergens op de aardbol verstopt. Op 19 september zullen de makers de spelregels van hun unieke bordspel onthullen!

Guardians of Legends is een traditioneel gezelschapsspel met kaarten, pionnen en munten. Dit bordspel dompelt spelers onder in authentieke legendes van over heel de wereld. Het kan gespeeld worden als familiespel, vanaf de leeftijd van 8 jaar, maar het spel evolueert steeds verder en biedt verschillende niveaus van complexiteit, afhankelijk van de scherpzinnigheid van de spelers. Het doel? De geheimen van de andere spelers ontdekken en je eigen geheimen laten ontdekken. Raadsels, strategie, ontdekking, risico: alles is goed om steeds meer gouden munten te winnen!

Echte schattenjacht
Nochtans is Guardians of Legends veel meer dan een gewoon bordspelNaast het aanbod aan online extensies, bevat het ook een reeks raadsels waarmee spelers kunnen deelnemen aan een echte schattenjacht. Je kunt het bordspel spelen zonder de echte schattenjacht op te lossen, en vice versa. De zoektocht naar het Gouden Ei laat je toe het avontuur voort te zetten buiten het bord, in de werkelijke wereld. Het bordspel zelf is nu reeds beschikbaar in verschillende Belgische winkels en heeft een richtprijs van € 36.


Tags: Toys

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments