Instagram-account van de week: Bracelets for Fighters

zondag 24 mei 2020

Elke week proberen we een Instagram-account uit te lichten die wij, of een lezer, simpelweg fantastisch vinden. Deze week willen we graag Emily Hosten ondersteunen met haar eigen project waarmee ze ernstig zieke kinderen en jongeren helpt.

Emily is amper 25 jaar oud en zet zich nu reeds meer dan een jaar in om ernstig zieke kinderen te helpen in moeilijke tijden. Dankzij de verkoop van haar gepersonaliseerde armbandjes en sleutelhangers, kan ze cadeaupakketten samenstellen en anderen gelukkig maken. Als dat geen mooi initiatief is!


Hoe het begon

Het idee groeide uit het feit dat ze zelf al de helft van haar leven door psychische en fysieke klachten niet in staat is om te werken. Zo kwam ze zelf al in contact met een vzw waar ze als vrijwilliger aan de slag kon en zelf al eens een pakketje met speelgoed opstuurde. Omdat ze meer wou betekenen voor deze mensen, richtte ze eind februari 2019 een Instagram-account op waardoor ze ondertussen al meer dan 50 (!) kinderen een mooi pakket kon bezorgen.

"Ik heb nooit durven dromen dat ik ondertussen dus al 50 kinderen een mooi pakket kon bezorgen. Wetende dat je even van die kids hun zorgen kan wegnemen en ze even dan het ziek zijn vergeten, daar doen we het voor. Me voor mijn project inzetten geeft me zelf zoveel kracht en moed om ook te blijven vechten tegen me eigen angsten en onzekerheden", wist Emily ons nog te vertellen.


Meer info

Ze hoopt nog vele kinderen en jongeren blij te mogen maken in de toekomst en dat kan alleen aan de hand van haar verkoop van zelfgemaakte armbandjes en sleutelhangers. Meer weten over dit project en/ of een vrijblijvende donatie doen: https://braceletsforfighters.simdif.com


Tags: Tips

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments