Instagram-account van de week: Bellemaman

zondag 31 mei 2020

Instagram is niet alleen de plaats om jouw picture perfect te posten. Het is absoluut ook een platform waar je alles even van je af kan schrijven en kan rekenen op de steun van jouw volgers of de community die je door de jaren heen hebt opgebouwd. Het leven loopt helaas niet altijd zoals gepland en dan moeten we er zijn voor elkaar. Nu meer digitaal dan ooit. Net daarom willen we Bellemaman een hart onder de riem steken met dit klein gebaar.


Mama Leonie is net twaalf jaar samen met papa en professionele voetballer Maxime Biset. Samen hebben ze een prachtige dochter en een super schattig zoontje. We volgen hun IG-account nu zelf al een tweetal jaar, waarbij je hun leven in dagelijkse updates kan ontdekken. We kunnen gerust zeggen dat dit een mooi, open en eerlijk gezin is. We waren deze maand dan ook heel erg geschrokken toen het nieuws kwam dat hun derde kindje Rafaël, stil geboren werd.


Samen sterk

Nadat ze dit zwaar nieuws met de wereld deelden, hadden we eerlijk gezegd even radiostilte verwacht. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel steun ze via Instagram krijgen en hoe ze, denken we, het platform gebruiken als ondersteuning bij het rouwproces. Van het gemis, tot het leven met twee kindjes in een moeilijke periode als deze.. Leonie is zo'n sterke mama en verwoordt het allemaal zo prachtig. Helemaal niet evident, helemaal niet vanzelfsprekend, maar ze doet het toch maar. We hopen dat ze nog een lange periode de nodige ondersteuning van hun volgers krijgen die ze absoluut verdienen, met een prachtig sterretje aan de hemel.


Tags: Tips

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments