Happy Glow Year 2020: Een stralende huid met een bloementintje

dinsdag 24 maart 2020

Een mooie “glow” is nog altijd een van de belangrijkste beautythema’s in 2020. Met de nieuwe Limited Edition "Glow In Bloom" legt CATRICE van mei tot half juni de nadruk op een delicaat, bloemig kleurschema met subtiele glow- effecten. Zacht rosé en prachtig perzik creëren een natuurlijke frisse en stralende, vrouwelijke look. Poederige Highlighters, Glow Drops, Monochrome Blush & Glow Duo’s en een Professionele Highlighter Brush toveren een glanzende frisheid op het gezicht en verdrijven het laatste beetje winterblues – deze lente is stralend! Glow In Bloom is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.


GLOW IN BLOOM HIGHLIGHTER BRUSH

De perfecte tool voor glow on-point: de waaiervormige higlighterkwast met kwalitatieve synthetische haartjes. Ideaal voor poederige highlighters – voor een zacht glanzend effect. Het elegante handvat met goud-metalen look ligt prettig in de hand en is een echte blikvanger.


GLOW IN BLOOM MONOCHROMATIC BLUSH & GLOW

De Monochromatic Blush & Glow Palettes zijn de perfecte partners voor een natuurlijke, glowy uitstraling. De twee Blush Duo’s met op elkaar afgestemde kleuren bieden hooggepigmenteerde poedertexturen, met elk een matte en een glanzende finish. Gecombineerd gebruikt, creëren ze een harmonieuze, frisse lente look. Het stralende duo is verkrijgbaar in twee varianten: een koele rosétint en een warme bronskleur.GLOW IN BLOOM HIGHLIGHTER

Deze vier glinsterende highlighters met bloemdessin inspireren voor een nieuwe, adembenemende look deze lente. Dankzij de poederige, zijdeachtige textuur zijn ze gemakkelijk aan te brengen met een kwast. De lichtreflecterende pigmenten creëren tegelijkertijd een natuurlijke, subtiele glow. Of je nu kiest voor Jasmine, Daisy, Magnolia of Sunflower – er is een ideale tint voor elk huidtype.


GLOW IN BLOOM GLOW DROPS

Voor iedereen die dol is op de veelzijdigheid van een vloeibare highlighter introduceert CATRICE nu twee Glow Drop varianten in het beautyschap. De Glow Drops zijn heel gericht aan te brengen voor stralende effecten op de gewenste delen van het gezicht. Gemengd met je foundation geven ze een subtiele all over glow en zorgen ze voor een frisse teint. Dankzij de pipet applicator worden de drops heel precies gedoseerd zodat de highlighter met ultieme precisie kan worden aangebracht.


Tags: Beauty

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments