Haal de zomer in huis met CATRICE

maandag 20 april 2020

Een zongebruinde huid tevoorschijn toveren kan binnenkort met 'SUNGASM', de Limited Edition producten van CATRICE die van midden juni tot en met juli 2020 beschikbaar zullen zijn.

Ondanks we allemaal netjes thuisblijven zoals het hoort, komen we met dit weer toch stilaan in de stemming voor rokjes, shorts en off-shoulder jurkjes. Welke outfit je ook kiest: elke look is perfect wanneer de huid straalt dankzij een prachtige zomerse glow. Wie weet mogen we deze zomer helemaal niet naar Costa Rica, Marokko of een andere zonnige bestemming en moeten we het kleurtje op een andere manier zien te bereiken. De Limited Edition is geschikt voor elke huidskleur en gelegenheid. Ideaal om een subtiele en intense zomerse tan te creëren met een glinsterend effect op het hele lichaam.


FACE & BODY HIGHLIGHTER

In de stemming voor een finish met een extra beetje glow? Dan is de geperste poeder highlighter met een zijden textuur perfect voor jou, want het laat je pronken met je zomerhuid op je gezicht en lichaam. Het bevat licht- reflecterende pigmenten voor een stralende glow en het siert elke huidskleur.


ILLUMINATING BRONZING PEBBLES

De glinsterende poedersteentjes van verschillende grootten en vormen verzekeren je van een stralend gezicht – voor een huid die eruitziet alsof het verfijnd is met een soft focus effect. De lichtreflecterende pigmenten geven een subtiele glow. De aanbreng is extreem gemakkelijk: haal zacht een poederkwast over de parels en breng van buiten naar binnen aan op het gezicht of spreidt royaal over de gewenste delen van het lichaam.


LUMINIZING BRONZER

Bronzers zijn het geheime wapen voor een direct frisse touch – een zachtgebruinde huid met een glinsterend effect is de ultieme, zichtbare “wake-up call”. De ultra fijne bronzing poeder, die beschikbaar is in twee verschillende tinten, past bij elke huidskleur en laat een zacht glinsterende finish achter. Zo geeft de Luminizing Bronzer ons direct een verjongende look.


SUMMER GLOW MAKE-UP SETTING MIST

Verfrissend met een glow effect – en met de geur van de zomer, zon en een goed humeur: de superlichte setting mist is een primer en fixing spray in één en heeft een geweldig, verjongend effect. Dankzij de fijne vernevelaar wordt de spray gelijkmatig over de huid verspreid, kunnen poedertexturen blenden en creëert het een gladde huid. Het resultaat: een prachtige, stralende en langdurige zomerhuid!


Tags: Beauty

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments