Getest: ReadySet Heroes

vrijdag 11 oktober 2019

PlayStation 4 heeft er met ReadySet Heroes een nieuwe partygame bij. Ga samen op avontuur: versla monsters, ontwijk vallen en plunder de schatkisten als beloning!

Ikzelf ben absoluut geen gamer, terwijl mijn vriend dit wel is, maar ReadySet Heroes is gemaakt om makkelijk op te pikken en korte sessies van 10 minuutjes te doorlopen. En dat is goed, want zo blijft het toegankelijk voor iedereen. Vergis je echter niet, want dit spel is best spannend en uitdagend, ook voor mama's en/of papa's. Werk samen om steeds verder te geraken of daag elkaar uit om als eerste het einde te bereiken. 


Ga de uitdaging aan

Om het allemaal nog wat interessanter te maken geeft het spel geleidelijk aan ook verschillende uitdagingen vrij. Overleef een knokpartij zonder dood te gaan, behaal een minimum score in een bepaald onderdeel van het spel, bereik een eindbaas zonder schade op te lopen... Zo zijn er maar liefst 50 extra uitdagingen waarbij je nieuwe personages en kledij voor deze personages kan vrijspelen.

Conclusie

Het enige wat we kunnen opmerken aan deze partygame is dat het voor de allerkleinsten vermoedelijk iets te moeilijk zal zijn en dat het online gedeelte waarbij je kan zoeken naar andere tegenspelers iets minder vlot gaat. Omdat iedereen dit spel waarschijnlijk offline met vrienden en familie zal spelen, laten we dit even terzijde. Verder blijft het een spannend spel voor de meest competitieve spelers onder ons! Een dikke 7,5/10.
Tags: Games

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments