Getest en goedgekeurd: Bonne Maman choco

vrijdag 3 december 2021

Een boterham met choco als ontbijt is bij ons dagelijkse kost. Toch moeten we toegeven dat we jaar en dag aan hetzelfde merk gebonden zijn, ook al hoeft dat niet meteen de beste keuze te zijn. Daar brengt Bonne Maman vanaf nu verandering in met de nieuwe hazelnootsmeerpasta!

Niet gedacht dat we dit artikel zo positief konden beginnen, maar laat ons meteen met de deur in huis vallen. We zijn oprecht verkocht aan de smaak van deze nieuwe smeerpasta. Bonne Maman staat bekend voor haar authentieke, artisanale confituren, “zoals oma ze vroeger maakte”. Als echte chocoliefhebbers zijn we dan ook zeer blij dat ze voor het eerst ook een heerlijke hazelnootsmeerpasta op de markt brengen. Beter nog, het is eentje zonder palmolie geworden en bevat zoals hun confituren geen overbodige ingrediënten. De smeerpasta heeft dan ook een eenvoudig en zuiver recept dat hoofdzakelijk bestaat uit 20% hazelnoten, cacao en plantaardige oliën. 


We waren al even op zoek naar een waardige vervanger, maar konden niet op een goede smaak terugvallen. Bonne Maman maakt daar oprecht verandering in met deze heerlijke chocopasta!  Het is dan ook mooi meegenomen dat ze enkel werken op basis van plantaardige vetten zoals zonnebloemolie en koolzaadolie, die milieuvriendelijker en beter voor de gezondheid zouden zijn!

De typische retro look blijft ook behouden, dus de potjes zijn best herkenbaar in de schappen. Dat vinden we zeker ook wel positief! De hazelnootpasta kan je in twee formaten vinden van 250g en 360g, voor een aanbevolen verkoopprijs van € 2,99 en € 3,99. Pas op.. hoe meer boterhammen je eet, hoe sneller de pot leeg is. Dat hebben wij toch ondervonden ;) 

Benieuwd waar je de potten kan verkrijgen? Stuur ons een berichtje via Instagram!Tags: Food

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments