De 5 beste travel bloggers van 2019

zondag 3 februari 2019

Voor het tweede jaar op rij werden de Belgian Travel Blog Awards uitgereikt. De beste Belgische bloggers werden beloond met prachtige reizen en prijzen en ook wij waren erbij om jullie van een kort verslagje te voorzien. Welke belgen moet je met andere woorden zeker volgen om op de hoogte te zijn van de allerleukste plekjes?

Bloggers informeren lezers met hun reisverhalen. Ze delen eigen ervaringen die je op websites van een hotel/ camping/ … niet zal vinden. De Travel Blog Awards zijn een verdiend duwtje in de rug voor bloggers die keer voor keer prachtige storytelling, fotografie, enz. delen met hun publiek.

And the award goes to…

Belgische bloggers konden zich zelf inschrijven om deel te nemen aan deze awarduitreiking. Er zijn 10 categorieën zoals bv. beste citytrip, beste familiereis, beste roadtrip, enz. Een jury, bestaande uit professionals uit de sector, kiest per categorie vier genomineerden. De winnaar per categorie wordt mede bepaald door het aantal stemmen van de lezers in combinatie met de stemmen van de jury.

Drumroll please

De overall winners waren:

Allemaal terechte winnaars en 1 voor 1 blogs om in de gaten te houden.

Check zeker hun blog en social media. Hun foto’s zijn om bij weg te dromen en kunnen zeker inspireren voor wie nog op zoek is naar een volgende reisbestemming!


Tags: Events | Reizen

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments