Cadeautips voor vaderdag

donderdag 4 juni 2020

Een zonnige 14 juni, dat is het ideale scenario voor de perfecte vaderdag. Wat die dag uiteraard nóg beter maakt, is het geknipte cadeau! Wij proberen de standaard geschenkjes te schrappen en geven je enkele leuke ideetjes om je papa of man mee te verrassen.


Fashionably op tijd

Is hij té cool voor een gewone horloge? Dan heb je de Galaxy Watch Active2 van Samsung nodig! Een stijlvolle wearable dat op vlak van gezondheid, levensstijl en mode tal van mogelijkheden biedt. Dankzij de aanpasbare wijzerplaat en het gepersonaliseerde polsbandje kan hij in slechts enkele klikken zijn accessoire perfect afstemmen met zijn outfit. Neem een foto van zijn gestreepte broek en laat dit patroon schitteren op zijn smartwatch. 


Zeg het met een Belgisch biertje

Neem het standpunt van Omer in en zeg openhartig merci aan jouw vader. Bedank hem voor wat hij deed, doet en nog zal doen in de toekomst op de personaliseerbare verpakking. Schrijf simpelweg op waarom hij precies een fles Omer verdient en haal samen herinneringen van onder het stof. Een slokje daarbij en de puzzelstukjes vallen op hun plaats.


Brein aan het werk

Een uitdaging als cadeau? Met IQ-Arrows van SmartGames kan het alle kanten op. Is hij na een glas Omer nog fris genoeg om alle puzzelstukken op het spelbord te plaatsen zodat de pijlen in dezelfde richting staan als in de opdracht? Let wel op! Wanneer je een puzzelstuk draait, dan verandert de richting van de pijlen. IQ-Arrows is een uniek spel met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Kan je papa deze moeilijke hersenkrakers aan? 


Gezellig ontbijt op bed

Liever zelf de handen uit de mouwen steken om hem te verrassen met een verrukkelijk ontbijt op bed? Dat doe je met deze eenvoudige maar o zo lekkere recepten van St Môret. Deze verse kaas uit la douce France is de crème de la crème van haar soort, samengesteld uit melk, room en een snuifje zout. Probeer zeker één van de toppers: pannenkoeken met St Môret, bosbessen en ahornsiroop. 


Smaakvol design

Mannen die van design houden, kunnen bij Casteelken hun liefde stillen. Indoor & outdoor meubilair en accessoires van gerenommeerde designers zoals Vitra, Knoll, Cassina, HAY, Moroso en meer. Hier zal je sowieso iets vinden waarmee je alle andere cadeaus zal overtreffen. 


Technologie op wielen

Mag het eens wat meer zijn? Dan is deze hippe elektrische fiets mogelijks wel een winner! De Belgische start-up Cowboy maakt sinds 2018 van elke rit een waar plezier dankzij de intuïtieve elektrische ondersteuning en connectivity. De assistentie past zich automatisch aan aan de snelheid die hij nodig heeft. Het terrein maakt niet uit, hij vlamt er overal door!


Alles op beeld

Ook dit is de crème de la crème van z'n soort! De Fujifilm X-T4  is de ultieme systeemcamera met ibis die zorgt voor geweldige resultaten voor foto én video. Niet alleen sneller en stiller dan de X-T3, maar ook duurzaam en heeft de snelste autofocus ooit tot nu toe. De nieuwe film simulatie modus geeft je beelden de traditionele filmverwerkingstechniek weergave, met lage saturatie en hoog contrast. Tijd om alle toekomstige herinneringen vast te leggen!


Feestmaaltijd aan huis geleverd

Wil je net zoals hij genieten van de dag en alles laten regelen? Geen probleem! Bestel via Deliveroo een brunch, lunch, cocktails, taart of zelfs wijn, en geniet samen van een heerlijke moment. Waarom een cadeau voor hem kopen als je gewoon een graantje mee kan pikken!
Tags: Food | Interieur | Mode | Sport | Tech | Tips | Winkelen

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments