Cadeautip: De Nerf N-Strike Elite Infinus

dinsdag 18 december 2018

Vrede op aarde voor alle mensen van goede wil… Nu we toch volledig in de Kerstsfeer zijn is het tijd om de meest geavanceerde NERF blaster uit te testen! Verder vind je in ons huis alleen maar liefde hoor ;)

Met de N-Strike Elite serie heeft NERF er een nieuw broertje bij. Een volledig geautomatiseerde blaster met een ruime voorraad van 30 darts die in het volautomatische magazijn passen met een snel-laad technologie die je in volle actie kan gebruiken. Euhm… iets te technisch allemaal? Dit zijn onze eerlijke bevindingen:

Een NERF blaster is cool
Vele kids en tieners zullen ons met gemak gelijk geven. Het ziet er niet alleen geweldig stoer uit, het weegt ook voldoende om het gevoel te hebben dat je iets deftigs in handen hebt. De N-strike Elite serie schiet vlotjes de darts in het rond aan een behoorlijke snelheid, al blijft alles wel veilig, zelfs op korte afstand. Ja, we hebben het aangedurfd om de proef op de som te nemen ;)

Automatisch herladen
De nieuwste en ongetwijfeld ook meteen de coolste feature aan deze versie is dat het de darts volledig automatisch kan laden. Automatisch laden betekent ook automatisch minder rommel in huis.. Hoera! Het werkt ook echt goed. Zo komt er nooit een dart vast te zitten en kan je ook blijven schieten terwijl je aan het herladen bent. De actie hoeft dus niet onderbroken te worden om een ander magazijn in te schakelen.Een stapje voor
Nog een leuke toevoeging is het lichtje bovenaan de blaster. Dit toont aan of alles nog in orde is om te schieten. Tijdens onze testperiode hebben we geen enkele problemen ervaren, maar het kan altijd wel eens gebeuren dat er een pijltje vast komt te zitten. Het magazijn is dan ook makkelijk los te koppelen en er zit ook een extra controle klepje in de blaster verwerkt. Alles in orde? Dan staat het licht op groen. Rood toont dan weer aan dat het magazijn niet goed aangesloten is, of het klepje niet helemaal dicht is. Kleurt het lampje geel weet je meteen dat je best even kan herladen. De N-Strike Elite sluit zichzelf ook af na 2 minuten, zo gaan de batterijen ook langer mee en blijft iedereen tevreden.

Minpuntjes?
Het is moeilijk om iets negatiefs te vinden over deze NERF blaster. Met een richtprijs van €95,95 is het niet meteen het goedkoopste stuk, in tegendeel, maar het heeft wel heel wat nieuwe en erg handige functies zoals het automatisch herladen. Als we dan toch moeten muggenziften, maakt het herladen uiteraard wel wat kabaal dus dit kan je positie in een spannende strijd wel verraden. Wie een NERF blaster enkel gebruikt om levenloze doelwitten te raken, heeft daar natuurlijk helemaal geen last van. Wij vinden de nieuwe functies absoluut wel de moeite waard!


Tags: Tips | Tech | Toys

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments