Ariana Grande lanceert albums aan de lopende band

zondag 10 februari 2019

'Thank u, next' is het nieuwste album van Ariana Grande en dat zal ze ook gedacht hebben toen ze haar vorig album reeds in augustus 2018 lanceerde. In een halfjaar tijd heeft ze dus een vierde en nu vijfde (!) album uit, maar is het ook de moeite?

Dat dit album weer enorm zal scoren, daar bestaat geen twijfel over. Het gelijknamige nummer 'thank u, next' verbrak al heel wat records en '7 rings' neemt de radio momenteel over. Zo staat het album opnieuw vol hits waar we komende maanden zeker nog van zullen horen. Verwacht geen al te grote verrassingen, maar een goed concept hoeft natuurlijk niet veel te veranderen om te winnen.

Haar brave Nickelodeon-kant is niet meer te bespeuren en met nummers als 'break up with your boyfriend, i'm bored' weet je wel hoe laat het is. Ze staat stevig in haar schoenen en weet maar al te goed wat ze wilt. Ook merken we op dat ze op dit album slechts één vriendin inschakelde om een nummer wat meer pit te geven terwijl vorig album heel wat samenwerkingen had. Geen slechte zet, want wees nu eerlijk, met zo'n stem heb je toch niemand nodig om de wereld te veroveren. Luister en oordeel gerust zelf:

Tags: Muziek

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments