Aquarius lanceert wedstrijd om sportclubs te steunen

maandag 10 september 2018

In september begon niet alleen het nieuwe schooljaar, voor heel wat sporters startte ook een nieuw clubseizoen. Om de vele sportclubs in België een sportief duwtje in de rug te geven, organiseert Aquarius een inspirerende actie. Als team kan je heel wat sportmateriaal voor je club winnen én kans maken op unieke sportieve ervaringen met de Rode Duivels, de wielerploeg van Quick-Step Floors – tot zelfs een heuse makeover van je sportclub!

Of je nu graag voetbalt, volleybalt, basketbalt, fietst of hockeyt –wie sportief is en lid een sportclub, kan zich ongetwijfeld vinden in de nieuwe campagne van Aquarius.

Deelnemen is eenvoudig. Vanaf maandag 10 september kan je je sportteam of sportclub inschrijven op een digitaal platform, via www.aquarius.be. Leden en sportieve sympathisanten kunnen hun verzamelde codes daar linken aan hun club. Elke week worden er 4 prijzen geloot* onder de deelnemende clubs – goed voor 80 winnaars. De prijzenkast omvat niet alleen sportmateriaal (sporttassen, ballen, pingpongtafels…) maar ook tal van unieke ervaringen voor de leden van je club (meet&greet met jouw favoriete team, vip-tickets voor wedstrijden, workshops voor je favoriete sport…).

De wedstrijd loopt 20 weken (van 10 september 2018 tot en met 27 januari 2019). Bedoeling is om zoveel mogelijk codes op de deelnemende verpakkingen te verzamelen: de 33 cl-petflessen en 50 cl-petflessen (code onder de wikkel) en 33 cl-blikjes (code onder het lipje). De 100 sportclubs die in totaal de meeste codes ingeven, maken bovendien ook kans op nog meer prijzen: een match van de Rode Duivels bijwonen of mee naar Parijs-Roubaix met Quick-Step Floors, inclusief meet&greet met de profteams. Aquarius zal de wedstrijd ook via sociale media bekendmaken. Alle details vind je op www.aquarius.be.


* In het kader van een BOIC-tombola (BOIC-tombola ten bate van het Olympisch Comité. KB 2 november 2017.)

Tags: Sport

Redactie - MLT


Laat gerust iets achter!    Comments